Lederrokade i Møns Bank

Filialdirektørerne i Rønnede og Præstø bytter plads – og et par medarbejdere følger med. 

Med virkning fra 1. marts bytter Peter Laugesen og Jan Friis Møller job. Peter har hidtil været filialdirektør i Møns Bank i Rønnede og Jan tilsvarende i Præstø. 
Rokaden sker for at styrke udviklingen i begge områder.
- Når man har været leder i en årrække, falder man nemt ind i nogle rutiner, siger Jan Friis Møller, som har været filialdirektør i Præstø, siden han afløste Arne Jørgensen for en halv snes år siden.
- Nu har vi begge fået chancen for at prøve kræfter i et andet område, og det er egentlig ganske sundt, supplerer Peter Laugesen, der hidtil har ledet bankens nyeste filial i Rønnede.

Enkelte medarbejdere flytter også
Møns Bank er generelt inde i en positiv udvikling med stor kundetilgang og søgning. Nye kunder nævner især den personlige rådgivning og tilgængelighed som grund til at skifte bank.
- Vi udfylder en plads, som mange større banker ikke ønsker at servicere, siger Peter Laugesen, og det kan mærkes på søgningen til os som en relativ lille spiller.
Og Jan Friis Møller supplerer:
- Se bare på vores Trustpilot. Folk savner virkelig den lokale tilknytning, hvor man ikke skal vente i ugevis på et møde, men kan komme ind nærmest fra gaden og få rådgivning om livets store beslutninger som fx et huskøb.
Jan Friis Møller tager formuerådgiver Michel Belchuke med fra Præstø til Rønnede samt erhvervsrådgiver Rolandi Kristensen – og Peter Laugesen tager formuerådgivningschef Pia Lindenskov med fra Rønnede til Præstø. 
- På den måde bliver alt ikke helt nyt for os, og vi glæder os til at dele vores erfaringer med vores ”nye” kolleger i begge afdelinger, ligesom vi uden tvivl også selv kan lære noget, er de to filialdirektører enige om.