Morgenmøde om el-biler

Tag med til morgenmøde i DGI Huset tirsdag den 16. april og bliv klogere på den grønne omstilling – og de grønne muligheder – i erhvervslivet. 

Hvad er driftsøkonomien, hvordan med ladestandere, rækkevidde og alt det andet, der følger med, når man skifter til el…

Det kan erhvervsfolk få svar på, når Øernes Revision og Møns Bank i samarbejde med HLM Landmåling og FDM inviterer til ”grønt morgenmøde”.

HLM Landmåling er en af de virksomheder, der er gået foran og har investeret i otte eldrevne køretøjer. I gennemsnit reduceres CO2-udledningen med 80 procent ved brug af de eldrevne køretøjer fremfor diesel, og så udleder de ingen luftforurenende partikler. Endvidere kan elbiler lades om natten på overskydende el, hvilket er en mere bæredygtig opladning.

Kom og hør HLM Landmåling fortælle om omlægningen og deres praktiske erfaringer. Samtidig kan du høre FDM om deres bud på driftsøkonomien på baggrund af omfattende analyser.

Det sker tirsdag den 16. april, hvor vi indbyder til morgenbrød kl. 7.30 – og fra kl. 8.00-10.00 har vi så følgende program:

  • Velkomst ved Øernes Revision og Møns Bank.

  • FDM fortæller om organisationens syn på og erfaringer med driftsøkonomi på elbiler.

  • HLM Landmåling beretter om deres rejse og visioner for selskabets satsning på eldrevne køretøjer.

  • Øernes Revision oplyser om skatte-/afgiftsmæssige forhold.

  • Møns Bank fortæller om finansieringsmuligheder. 

Morgenmødet finder sted i DGI Huset Vordingborg, Glassalen (1. sal). Det er gratis at deltage, men tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet på www.moensbank.dk/el