Virksomhedsejer: Bliv klædt på til ESG

Hvordan kan du udnytte ESG til at optimere bundlinjen i din virksomhed?

Bæredygtighedsrapportering, også kendt som ESG-rapportering, bliver løbende en del af de krav, der stilles til din virksomhed - for overhovedet at kunne være på markedet.

ESG-rapportering er måden, hvorpå din virksomhed skal rapportere om dens indvirkning og præstationer indenfor de tre nøgleområder: 

E – Miljø: De miljømæssige indsatser handler om din virksomheds indvirkning på det naturlige miljø. Udledning af drivhusgasser, energiforbrug, affaldshåndtering, forurening m.fl.

S – Social ansvarlighed: De sociale indsatser omhandler blandt andet medarbejderforhold og arbejdsforhold, samt samfundsansvar i lokalområdet.

G – Ledelsesmæssige praksisser: De ledelsesmæssige indsatser omhandler god ledelse og økonomisk robusthed og sikrer gennemsigtighed i virksomhedens økonomiske forhold.

I samarbejde med ESG-rådgiver Rune Lerke fra virksomheden Green Business inviterer vi dig til en workshop, hvor vi går i dybden med ESG – og ikke mindst de forretningsmæssige muligheder, som det vil give dig og din virksomhed.

Der er tale om en hands-on workshop, hvor du ikke kun skal sidde og lytte, men gennem konkrete øvelser kan tilegne dig ny viden, som er direkte relevante i forhold til netop din virksomhed.

Workshoppen er gratis og afvikles i bankens nyrenoverede mødelokaler i Vinhusgade 2 i Næstved torsdag den 14. marts med følgende program:

Kl. 08.00: Morgenbrød og kaffe/te til at komme i gang på.

Kl. 08.30: Velkomst ved filialdirektør Lars Jørgensen og kort intro til bankens arbejde med ESG.

Kl. 08.45: ESG i praksis ved ESG-rådgiver Rune Lerke.

Kl. 09.15: Pause.

Kl. 09.30: ESG som konkurrenceparameter - hvordan kommer jeg i gang?

Kl. 10.00: Hør Rasmus Sørensen om grøn omstilling i anlægsvirksomheden Heino Vistisen A/S – og fortællingen udadtil.

Kl. 10.30: Workshopøvelser.

Kl. 11.15: Pause.

Kl. 11.30: Opsamling.

Kl. 11.45: Grønne tilskudspuljer.

Kl. 12.00: Frokost og erfaringsudveksling.

Kl. 13.00: Tak for i dag (eller før, hvis du har travlt).


Workshoppen vil være relevant for alle, nærmest uanset branche.

Du tilmelder dig ved at skrive til besked@moensbank.dk senest den 8. marts. Bemærk, at pladserne er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet.